Ce căsnicie de coşmar a avut Laurette!

Toată lumea credea că are o căsnicie perfectă cu soţul aflat la puşcărie şi că rarele lor întâlniri sunt pasionale, dar iată că adevărul este cu totul altul. Prietenii lui Laurette ne-au povestit că mulatra ar fi fost urmărită pas cu pas de oamenii plătiţi de Ciprian Nistor, iar ameninţările şi înjurăturile erau la ordinea zilei.

Click! a anunţat, în exclusivitate, ştirea că Laurette Atindehou (34 de ani) vrea să divorţeze de Ciprin Nistor, după nici 10 luni de mariaj, dar iată că soţul vedetei a făcut el primul pas spre separarea oficială. În cererea de divorţ pe care o va înainta către Judecătoria Sectorului 1, afaceristul face acuzaţii grave la adresa mulatrei şi o consideră responsabilă pentru  destrămarea căsniciei.

Afaceristul Ciprian Nistor o acuză de prostituţie

Ciprian Nistor, închis la Gherla pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro, a pregătit asul din mânecă şi vrea să o scoată vinovată pe cunoscuta lui nevastă. Afaceristul spune că Laurette a profitat de faptul că el se află închis şi că în toată această perioadă l-ar fi înşelat cu diverşi bărbaţi.

15 iulie – Nici la plajă nu are linişte. În loc să facă plajă, înroşeşte telefonul

 

Mai mult, Nistor susţine că partenera sa ar fi obţinut sume de bani pentru serviciile extraconjugale. Timişoreanul mai spune că are martori, dar şi dovezi puternice în acest sens, pe care recunoaşte că le-a obţinut cu ajutorul detectivilor săi. În cazul în care probele vor fi adevărate, iar magistraţii o vor arăta vinovată, această situaţie va fi o pată neagră pentru Laurette. Însă vedeta are şi ea partea ei de adevăr şi şi-a pregătit o apărare puternică la tribunal. Încă din vară, de când a izbucnit scandalul dintre ei, manechinul nu a mai avut linişte, iar situaţia tensionantă a escaladat atât de mult, încât mulatra a considerat că nu mai are nici un rost să continue această relaţie.

14 mai – Pe stradă trebuie să stea cu ochii în patru şi la mobil, şi la copil

 

”Laurette a fost pur şi simplu terorizată în toate aceste luni. Trebuia să-i dea raportul lui Ciprian la tot pasul, să-i spună cam tot ce face, fix ca la poliţie. Trebuia să dea explicaţii pentru orice şi devenise foarte stresată. Stătea numai cu telefonul în mână. Ştia că e urmărită, pentru că i-a văzut pe acei detectivi când se afla la mare. Atunci soţul ei o suna şi-i spunea «acum pleci, te duci în cameră», devenise gelos. A ieşit cu un grup de fete, iar acelea au fost însoţite de prietenii lor, aşa că a început să o acuze că îl înşală, deşi nu era nimic adevărat. A ameninţat-o, a jignit-o. A stat în calvar din vară şi până acum, iar când Laurette i-a spus că vrea să se despartă, el a încercat să o împace. Iar acum vrea să o facă de râs, înaintând el actele de divorţ”, a declarat, pentru Click!, o persoană din familia mulatrei. Manechinul credea că şi-a găsit liniştea după o relaţie furtunoasă cu fostul iubit, Ştefan Mihai, cu care o are pe micuţa Serena Maria, dar iată că necazurile în amor se ţin scai de ea.

Laurette s-a căsătorit la Penitenciarul Jilava

 

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor avea să se încheie, astfel că cei doi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014, ea l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care i-a devenit soţ trei ani mai târziu.

Pe 21 februarie 2017, viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală. În vară însă, acesta a fost mutat la Gherla după un episod violent cu cei din conducerea de la Jilava. Se pare că afaceristul s-ar fi înfuriat după ce judecătorii au dat sentința în dosarul în care a fost cap de afiș, și pentru care a fost condamnat la 15 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>