ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Ce copii frumoși are Jennifer Lopez! Fetița e bucățică ruptă din ea
Ce copii frumoși are Jennifer Lopez! Fetița e bucățică ruptă din ea

Ce copii frumoși are Jennifer Lopez! Fetița e bucățică ruptă din ea

xx

Jennifer Lopez (47 de ani) este foarte mândră de cei doi copii ai ei, Max şi Emme. Gemenii pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony au împlinit 8 ani în februarie şi sunt cea mai de preţ comoară a artistei.

J Lo este nedespărţită de cei doi copii ai săi şi îi ia cu ea peste tot, inclusiv în turnee. Cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie cu copii ei, pentru a celebra Ziua Mamei.

“Proud mama” a scris ea lângă fotografia care a adunat peste 1,2 milioane de aprecieri. Fetiţa Emme seamănă leit cu mama ei. Are aceeaşi ochi şi acelaşi zâmbet.

“Eşti o mamă superbă”, “ce familie frumoasă” sau “atât de frumoşi”, sunt doar câteva din sutele de comentarii lăsate de fani pe pagina artistei.

Jennifer Lopez i-a adus pe lume pe gemenii Maximilian David şi Emme Maribel, în Long Island, New York, la 22 februarie 2008. Bebeluşii au fost prezentaţi pentru prima oară lumii în ediţia din 11 martie 2008 a revistei “People”. Publicaţia a plătit 6 milioane dolari pentru pozele gemenilor, cea mai mare sumă oferită pentru fotografii de celebrităţi până la acea vreme.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu