ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Ce pofte are Simona Gherghe, însărcinată în 35 de săptămâni!
Ce pofte are Simona Gherghe, însărcinată în 35 de săptămâni!

Ce pofte are Simona Gherghe, însărcinată în 35 de săptămâni!

simona-gherghe_0072-8916511

Simona Gherghe s-a retras de ceva timp de pe micul ecran tocmai pentru a aştepta liniştită venirea pe lume a fetiţei ei şi a lui Răzvan Săndulescu. Însărcinată în aproape 9 luni, prezentatoarea „Acces Direct” profită de ultimele săptămâni în care bebeluşul se află în burtică pentru a se relaxa, acasă, şi a mânca fructe proaspete de sezon.

Preocupată să-i ofere bebeluşlui toţi nutrienţii necesari, Simona Gherghe a avut o mare grijă la alimentaţia din timpul sarcinii. Chiar dacă a mai scăpat la un burger, vedeta tv nu şi-a făcut un obicei în a consuma produse de tip fast-food, ci doar mâncare sănătoasă. Şi a putut să se răsfeţe cu tot ce i-a poftit inima, pentru după cum chiar ea a mărturisit nu a avut greţuri, ci doar probleme cu somnul. Pe ultima sută de metri cu sarcina, vedeta se răsfăaţă cu cireşte şi căpşuni, mai ales că acum se găsesc din plin în pieţe.

simona gherghe gustare fructe mancare sanatoasa

În ultimele săptămâni de sarcină, Simona Gherghe se răsfaţă cu cireşe şi căpşuni
foto: arhiva personală

„Desertul. Mirosul de salcami înfloriţi n-a intrat în poză… #35desăptămâni”, a scris vedeta tv la descrierea unei imagini cu gustarea ei sănătoasă de fructe. Cu această ocazie, Simona a mărturisit că nu consumă ciocolată sau alte alimente care ar putea să o agite pe fetiţa ei.

Simona Gherghe s-a căsătorit civil la 29 aprilie cu partenerul ei, Răzvan Sîndulescu. ceremonia a fost poficiată de primarul Gabriela Firea, fosta colegă a viitoarei mămici. „Suntem fericiți, acum suntem în așteptări, au trecut deja opt luni și de asta am și zis să ne căsătorim, ca fetița noastră să vină așa… să avem cu toții același nume și să vină în sânul familiei”, declara ea emoţionată.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu