Ce se întâmplă atunci când pui o baterie de maşină pe un sistem de tăiere cu jet de apă

Ce se întâmplă atunci când pui o baterie de maşină pe un sistem de tăiere cu jet de apă - VIDEO

Doi bărbaţi din Utah au demonstrat cât de puternic este sistemul de tăiere cu jet de apă.

Jetul de apă a fost filmat în timp ce tăia în două o baterie cu o putere de 27.215 de kilograme pe centimetru pătrat. Cei care au filmat sunt Dan Hicken (27 de ani) şi de Mitchell Fillmore (31 de ani) din Bountiful, Utah.

În videoclip, Dan şi Mitchell pot fi văzuţi în timp ce montează o baterie de maşină pe platforma tăietorului cu jet de apă. În câteva secunde, maşinăria taie bateria în două, cu uşurinţă.

MItchell desparte cele două bucăţi ale bateriei şi afirmă ,,Este o tăietură foarte exactă”. ,,Multe persoane cred că a fost utilizată o tonă de apă, dar pentru o astfel de tăietură se utilizează doar patru litri şi jumătate de apă,” adaugă el.

Mitchell afirmă că cea mai simplă metodă prin care poate fi explicată puterea tehnologiei de tăiere cu jet de apă este eroziunea extremă. ,,Apa este presurizată la 27.215 de kilograme şi este amestecată cu un material abraziv,” spune Mitchell.

În videoclip aceştia au reuşit să taie cu ajutorul instrumentului şi un alternator auto.

Puteţi urmări întregul proces mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,391 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>