CE SE POATE MAI GRAV DECAT PRODUCTIA ILEGALA DE ARMAMENT, POATE DOAR GENOCID ?!

Liderul sindical al Uzinei Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, dar si la nivel national, a declansat o ancheta, in urma declaratiei de suscebtibilitate a productiei ilegale de armament, in prima faza de catre Directia Economica a Inspectoratului de Politie a Judetului Dambovita, care s-a autosesizat.

     Liderul mentionat s-a intrebat nu numai retoric, de ce Romania a fost impinsa sa piarda un contract de o jumatate de milliard euro, cu Irakul, in urma cu ani, iar in Programul National de Securitate-TBT, finalizarea actiunii era doar de 10 milioane euro. In concluzie, se intreaba cine sunt ,,autorii”acestor pierderi incomensurabile pentru economia romaneasca, cine sunt beneficiarii, care sunt ,,buzunarele”care au inghitit aceste sume uriase?

Cercetarile au inceput in colaborare cu specialisti ai Ministerului Economiei Nationale, primul chemat la audieri fiind chiar liderul sindical Constantin Bucuroiu.

                                                                                          S.D.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,115 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>