Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?

Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o bucătărie modernă și funcțională, un dormitor cu de toate.

Fie că tocmai ți-ai mutat punctul de lucru acasă sau te-ai mutat cu totul, renovezi, schimbi niște mobilă, copilul tău a crescut și nu mai are nevoie de unele obiecte sau te-ai gândit să experimentezi cu designul de interior s-ar putea să nu vrei chiar din prima să arunci toate lucrurile, dar nici nu mai ai unde să le ții. Garajul sau beciul e plin și parcă nu e cel mai plăcut mediu de depozitare. Te-ai gândit la o boxă de depozitare unde să-ți pui lucrurile fără griji? Indiferent de momentul în care te afli în viața ta și în luarea deciziei, uite câteva lucruri la care ar fi bine să fii atent când alegi o firmă care poate găzdui lucrurile tale:

1. Facilitățile și serviciile conexe oferite de spațiile de depozitare

Important este să faci alegerea care ți se potrivește cel mai bine. De aceea, în funcție de ce obiecte vrei să depozitezi, volumul și tipul lor poți opta pentru boxe individuale la care ai acces doar tu și unde te ocupi de tot procesul de la împachetare la mutare și depozitare. Dacă ai obiecte de dimensiuni mari îți punem la dispoziție spații de depozitare mai mari si ajutor din partea firmei de mutări Hauler, care se va ocupa de tot procesul în locul tău, cu grija necesară și cu atenție la detalii. Poate ai obiecte de care ai nevoie adesea sau din contră, o bandă eliptică, decorațiunile de Crăciun, o mașină de spălat sau obiecte grele pe care nu le accesezi așa de des și care necesită depozitare pe termen lung. Poate ai mobilier care îți e drag și riști să-l strici dacă îl dezasamblezi singur, caz în care poți apela la asistență profesionistă. Fă o listă cu ce vrei să păstrezi și cu ce ai vrea să depozitezi ca să-ți fie ușor să faci aranjamentele potrivite. Te va interesa în mod special accesibilitatea spațiului și facilitarea accesului în cazul în care un spațiu de depozitare ca să știi când poți să vii și cum se potrivește cu programul tău.

2. Măsurile de siguranță ale spațiului de depozitare

Nimic nu e mai înspăimântător decât să te culci cu teama că ceva se poate întâmpla obiectelor tale valoroase sau amintirilor dragi pe care ai ales să le depozitezi. Multe lucruri sunt imprevizibile, dar cu mixul potrivit de măsuri de siguranță și calitate îți poți lăsa cu încredere lucrurile într-un spațiu ca acesta. Te interesează:

– climatul optim al spațiului și cum este controlat
– siguranța și monitorizarea permanentă a spațiului și accesul individual și colectiv
– amplasarea depozitului (afară sau în interior)
– materialul care îți desparte obiectele de factori externi și părți terțe
– protecția cu privire la incendii, inundații sau alte situații

Un avantaj aparte pe care l-ai avea dacă alegi să apelezi la spatii de depozitare mobila din partea unei firme de mutări ar fi supravegherea permanentă a spațiului pentru că se află în activitatea zilnică a firmei.

3. Prețul și flexibilitatea

Probabil că ai deja un plan în minte și știi cam cât timp vrei să-ți pui de-o parte niște griji sau obiecte a căror grijă o aveai. Ar fi bine să știi că există reduceri substanțiale dacă vrei să folosești un spațiu pentru mai mult timp și alegi să faci plata mai multor luni în avans. De asemenea, dacă lucrezi deja cu o firmă de mutări și te afli oricum într-o tranziție, e bine să știi că e mai avantajos din punct de vedere al costurilor și mai ușor să alegi să-ți depozitezi unele lucruri prin intermediul lor. Pe lângă faptul că deja îi cunoști pe cei care te ajută și observi calitatea serviciilor ai flexibilitatea și accesibilitatea unor servicii conexe de demontare, manipulare și transport. Bonus: nu o să te coste în plus materialele de ambalat de care oricum aveai nevoie la depozitare și știi sigur că nu riști să deteriorezi obiectele.

Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?

4. Recomandări și testimoniale

De multe ori ne confruntăm în mediul online cu recomandări plătite și testimoniale umflate care urmăresc cash-in imens și rapid și garantează calitatea unor servicii nu chiar fericite. Însă pe cunoscuții tăi poți să-i întrebi cu încredere orice și în amănunt despre experiența lor cu firma de mutări și spatiile de depozitare. Informează-te bine, vorbește cu prieteni sau persoane care au apelat în trecut la firma pe care vrei să o alegi și notează-ți întrebările pe care le ai pentru prima întâlnire cu reprezentanții firmei. Verifică review-uri din mai multe surse și fii atent la ce ne deosebește de alte firme. Există câteva minusuri în sectorul de prestare servicii în România pe care ținem cu tărie să le evităm și să oferim experiențe de calitate, servicii flexibile cu disponibilitate crescută și consultanță în luarea deciziilor potrivite pentru tine. La Hauler, ne mândrim cu satisfacția clienților care au ales serviciile noastre și cu un rol aparte în ușurarea vieții lor.

Fie că ești la început de drum sau știi pe cineva care este la început de drum și vrea să facă o schimbare mai amplă în viața lui, dă-i de veste și spune-i că e bine să fie informat cu privire la alegerile pe care la face și să hotărască în funcție de raportul calitate-preț-nevoi. Sunt multe alte lucruri care îți ocupă timpul, dar grija pentru lucrurile tale nu ar trebui să fie unul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata