Cea mai frumoasă polițistă din România adoră să pozeze sexy

Are un chip angelic, un trup de zeiță și este conștientă de atuurile sale feminine. Luiza Ciuclea (26 de ani), care este agent în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, are o mulţime de admiratori pe Internet şi îi răsplăteşte mereu cu poze sexy.

Trage din greu la sală de forţă, are grijă să aibă o alimentație sănătoasă, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Atunci când nu poartă uniforma de serviciu, Luiza Ciuclea  preferă ținutele provocatoare, care o prind de minune. Ba mai mult, bruneta nu se sfiește să îşi pună fotografiile sexy pe rețelele sociale. Lucru îmbucurător pentru bărbați, care înroșesc butonul de like și comentează imediat postările “fierbinți” ale Luizei. “Foarte frumoasă și sexy”, “ai un corp superb”, “Cea mai frumoasă politiștă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la admiratori.

sexy politista frontiera luiza ciuclea, luiza ciuclea, sexy politista, politista sexy

Este agent în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi
sexy politista frontiera luiza ciuclea, luiza ciuclea, sexy politista, politista sexy

Posteriorul ei este extrem de tonifiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>