Cea mai opulenta nunta a anului. Mireasa a primit un inel de 7 milioane de lire, iar tortul a avut 8 etaje

A fost ceruta in casatorie cu un inel care valoreaza nu mai putin de 7 milioane de lire. La petrecerea de nunta le-au cantat castigatori de la Eurovision, tortul a avut 8 etaje si mireasa a purtat doua rochii extravagante.

Ksenia Tsaritsina, in varsta de 27 de ani, poate spune ca a avut parte de cea mai luxoasa nunta de anul acesta si probabil una dintre cele mai luxoase facute vreodata. Desi are doi copii cu sotul ei sunt impreuna de ani de zile, cei doi au facut din nunta lor un adevarat spectacol.

Petrecerea a avut loc in Moscova, in salonul de ceremonii al unui hotel de lux, iar Ksenia a purtat doua rochii mai mult decat extravagante. In timp ce una dintre tinute a facut-o sa se semene cu o adevarat printesa, a doua a fost ceva mai simpla, insa a avut un voal lung pana in pamant. Tortul cu 8 etaje, in forma de candelabru, a fost facut sa para ca pluteste.

Cei doi soti isi impart viata intre Rusia si Dubai, locuind in ambele parti, iar barbatul considera ca diamantele nu sunt destul pentru sotia lui, asa ca ii face cadouri la care foarte multi nici nu indraznesc sa viseze.

 

Sursa foto și articol:   www.perfecte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>