Cehia egalează România în Fed Cup. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Katerina Siniakova. Cine joacă în meciul decisiv

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă duminică de Katerina Siniakova, în cel de-al patrulea meci din partida Cehia-România din Fed Cup. Scorul general este de 2-2, iar meciul decisiv va fi cel de dublu.

Potrivit news.ro, Mihaela Buzărnescu a început curajos meciul cu Siniakova şi a dus repede scorul la 3-0, după un break, în ghemul al doilea, şi după greşeli neforţate din partea adversarei. Apoi jucătoarea cehă a scos parcă de nicăieri şi pus pe teren o evoluţie entuziasmantă, cu serviciu foarte eficient, cu o defensivă impecabilă, ajungând la aproape fiecare minge şi returnând imparabil. De partea cealaltă, românca s-a blocat brusc, a servit foarte slab, cu o proporţie mică a primului, a venit neinspirat la fielu şi a fost copleşită de eforul şi exuberanţa rivalei. Între 3-2 şi 3-4, 40-0, Buzărnescu nu a câştigat niciun punct. S-a trezit puţin atunci şi a ajuns la minge de break, dar Siniakova a reuşit să câştige al cincilea ghem la rând. Buzărnescu şi-a făcut apoi serviciul, a condus cu 30-0 pe serviciul adversarei, dar setul a ajuns în palmaresul sportivei din Cehia, cu 6-4, după 42 de minute.

Setul al doilea a curs pe coordonate mai clare în favoarea jucătoarei din Cehia, Buzărnescu negăsind soluţii în faţa dârzeniei şi concentrării maxime a rivalei. Siniakova a reuşit un break la 1-1, l-a dublat la 4-2, când românca a avut 40-15, dar a comis cinci duble greşeli, şi s-a impus cu 6-2, după o oră şi 26 de minute.

Meciul de dublu va opune perechile Irina Begu/Monica Niculescu – Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Câştigătoarea din duelul România-Cehia va întâlni în semifinalele Fed Cup echipa Franţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,342 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>