Cetatea Tîrgoviște 1396, neînvinsă până acum, atacă locul I în Promoție

Odihna binemeritată după victoria cu Rățoaia

Cetatea Tîrgoviște 1396 ne surprinde din nou, învingând Vânătorul Rățoaia cu 2-1 (0-0), după ce duminica trecută învinsese în deplasare Voința Valea Voievozilor cu 6-0 (2-0).

Victoria de ieri cu Vânătorul Rățoaia este dedicată portarului echipei Cetatea, Ltefan Dorin Gătej, care aniversa frumoasa vârstă de 30 de ani chiar în ziua meciului, conform paginii de Facebook Cetatea Tîrgoviște 1396.

În urma acestei victorii, Cetatea urcă pe locul doi în clasament, suflând în ceafa liderului seriei Nord, Petrolul Iedera, singura echipă care are 3 meciuri câștigate din tot atâtea jucate. Este surprinzător pentru o echipă nou înființată cum reușește să joace uneori de la egal la egal, alteori chiar superior unor echipe cu ani de experiență în spate.

În următoarea etapă Cetatea se va deplasa la Șotânga pentru derby-ul târgoviștean al seriei Nord, cu FCM Târgoviște, duminică 17 septembrie de la ora 14.30, dar până atunci băieții se vor mai antrena cu Chindia Juniori B, îmtr-un amical ce va avea loc cel mai probabil miercuri la 17.15 pe stadionul Petrolul 2.

Le dorim băieților cât mai multe victorii în continuare, multe goluri așa cum deja ne-au obișnuit și bineînțeles, o binemeritată calificare.

Forța Cetatea!

Sursa foto:   Facebook

Autor:   Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>