CFR Cluj înfruntă Rennes, în grupele Europa League, joi, de la ora 19:55

CFR Cluj se va înfrunta, joi, începând cu orele 19:55, cu Rennes, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în grupele Europa League.

„Dacă vom bate, vom avea tot şansa a treia. Lazio, dacă o va bate pe Celtic, nu e nicio difierenţă. Noi trebuie să jucăm după aia la Lazio, unde e greu de câştigat, şi utimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri. Noi suntem în urmă cu vreo 40 de milioane faţă de oricare altă echipă cu care jucăm. Rafinha, extrema dreaptă a lui Rennes, a costat 25 de milioane. Bugetul echipei pe 2 ani jumate, ca să nu zic trei. Când jucăm cu Clinceni,suntem favoriţi cerţi, dar cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită. Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală! Noi suntem în urma lui Rennes, a lui Lazio, a lui Celtic şi în urma tuturor”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei.

Antrenorul lui Rennes, Julien Stephan, a vorbit și el despre meciul cu CFR: “Cu CFR Cluj va fi un sfert de finală. Dacă-l vom câştiga, vom avea dreptul că mergem să jucăm o semifinală la Glasgow. Aceasta este starea de spirit pe care trebuie să o avem. Am obţinut un punct din nouă în primele trei meciuri, dintre care două au fost acasă. Ne trebuie cel puţin şapte puncte, chiar nouă dacă vrem să trecem de grupe. Este o misiune extrem de complicată. Vom juca împotriva unei echipe CFR Cluj bine poziţionată. Dacă vor câştiga mâine, vor fi aproape calificaţi”.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Bordeianu – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Traore

Rennes: Salin – Traore, Gnagnon, Morel, Maouassa – Raphinha, Grenier, Bourigeaud, Niang – Del Castillo, Hunou

Clasamentul Grupei E:

1. Celtic – 7 puncte

2. CFR Cluj – 6 puncte

3. Lazio – 3 puncte

4. Rennes – 1 punct

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata