CFR Cluj recunoaște că există discuții pentru transferul atacantului francez Billel Omrani

Marius Bilaşco, oficial al clubului CFR Cluj, a recunoscut că există discuții pentru transferul atacantului francez Billel Omrani. Negocierile se poartă cu o echipă din Anglia, însă în acest moment nu e nimic concret.

Din informațiile făcute publice de Bilașco, ofertele ar fi destul de avantajoase, și pentru jucător și pentru club, astfel că e greu de crezut că Omrani va mai continua în Ardeal. „Acum există discuţii şi pentru Omrani, e jucător în formă, a marcat cel mai mult. Da (n.r – în Anglia). E greu să rezişti unei asemenea tentaţii. Nu sunt în linie dreaptă, dar sunt discuţii de ceva timp în jurul lui. Pentru el au fost multe discuţii. Nu aş putea să spun dacă era plecat dacă nu era pusă interdicţia.

E un vârf al lui la CFR Cluj. Pe noi ne linişteşte că nu e disperat să plece acum, astfel încât să strice atmosfera. E plăcut în vestiar, e jucător de grup. Nu aş putea să spun despre sume de transfer. Sunt două variante din Anglia şi nu aş putea vorbi despre bani.

E clar că pentru el a contat cel mai mult faptul că a marcat în Europa. Nu ştiu dacă al nostru campionat îţi dă multe referinţe. Are toate atuurile pentru a pleca.” , a declarat Marius Bilaşco la Telekom Sport.

Omrani are un sezon foarte bun, în 31 de meciuri a marcat de 13 ori și a oferit 4 pase decisive. Site-ul tranfermarkt.com îi oferă o cotă de piață de 3.6 milioane de euro, cea mai bună din întreaga carieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata