CFR se impune la Târgovişte după golul lui Păun. „Singurul aspect pozitiv din această seară este doar rezultatul”

Campioana câştigă la limită la Târgovişte după un joc modest printr-un marcat de Păun şi se apropie la un singur punct de FCSB.

Alexandru Păun, CFR: „Singurul aspect pozitiv din această seară este doar rezultatul. Am fost dominaţi în această seară, ei au avut ocaziile şi posesia, iar singurul lucru pozitiv este victoria. Trebuie să analizăm bine, meciurile viitoare să nu ne mai chinuim. Poate şi acest program, din trei în trei zile… dar nu trebuie să avem scuze de genul, pentru că noi suntem, dintre toate echipele din Liga I, suntem obişnuiţi să jucăm.

Sincer, eu nu sunt mulţumit de jocul meu în această seară. Toate campionatele pe care le-am câştigat, până în ultimele două etape s-a jucat titlul. Anul acesta o să fie şi mai greu. FCSB este o echipă, anul acesta, poate cea mai puternică din ultimii trei ani. Craiova, la fel, are un lot valoros şi, chiar dacă trec printr-o perioadă proastă, totul se va decide în playoff.

Mario Camora, CFR: „A fost un meci foarte greu, era de aşteptat, am analizat şi am văzut că e un meci greu, cu o echipă foarte bună, organizată, avea 8 meciuri fără înfrângere şi ştiam că sunt organizaţi şi s-a văzut azi. Noi nu am făcut un meci bun, dar importante sunt cele 3 puncte. Noi am încercat să jucăm, dar ei nu lasă mult spaţiu, prima repriză a fost numai fază de tranziţie ofensivă, ambele  echipe foarte lungă şi la repriza a doua a fost mai echilibrată, mai apropiată, nu au făcut multe ocazii, în afară de şutul lui Hoban şi de la ei bara lui Dulca. Trebuie să ne unim şi să avem foame de trofee, pentru asta muncim zi de zi, facem sacrificii, aşa că să ne bucurăm la final.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata