Cinci motive pentru care barbatii nu suna dupa prima intalnire…

Cinci motive pentru care barbatii nu suna dupa prima intalnire

De cate ori ai asteptat ca un baiat sa te sune si sa te intrebe daca vrei sa va mai vedeti dupa prima intalnire? Poate parea cu adevarat interesat, dar apoi se  poate intampla sa nu mai auzi de el vreodata. De ce se intampla acest lucru? Si ce inseamna asta despre barbati?

1. Nu poate fi sincer

Daca te-ai intalnit cu un baiat, ati facut schimb de numere de telefon, ati vorbit o vreme sau v-ati trimis mailuri dragute, dar el niciodata nu pare sa aiba initiativa de a te invita la o intalnire, se pare ca aveti o problema. Barbatiilor intotdeauna le este mai greu sa fie sinceri in ceea ce priveste sentimentele lor.

Poate ca se vede deja cu altcineva. Este in regula sa-l intrebi intr-un mod jucaus, „Sunt curioasa, din moment ce esti atat de dragut, te intalnesti cumva cu altcineva?”. Fii sincera pentru a primi sinceritate de la barbati. Daca vei sta si vei astepta, vei sfarsi prin a-ti pierde timpul si energia.

2. Este in cautarea unei aventuri

Daca un barbat te place cu adevarat, dar el este mai interesat de o intalnire ocazionala si isi va da seama ca tu nu esti acest gen de fata, va trece mai departe din respect pentru tine (sau din cauza propriilor dorinte egoiste). Oricum, in ambele cazuri, totul este compromis. Sa nu te sune este modul lui de a te anunta ceea ce vrea fara sa-ti zica direct. Ia-l ca atare, in acest caz iti va face un favor sa nu te sune.

3. A fost doar politicos

Ai dat vreodata numarul unui baiat care ti l-a cerut, cu toate ca stiai ca nu vrei sa mai auzi de el? Barbatii fac ceva similar. Uneori, barbatii se pot bucura de o conversatie cu tine, dar nu trebuie sa fie cu adevarat interesati si de mai mult. In acest caz, un baiat a facut doar un gest de politete, cerandu-ti numarul de telefon.

4. Si-a pierdut interesul

A fost interesat de tine la inceput, dar ceva s-a intamplat de-a lungul intalnirii si i-a schimbat parerea despre tine. Poate ca a simtit o oarecare neliniste sau poate ca a simtit un pic de disperare (Ai de gand sa ma suni, da?). Daca un baiat ajunge la una din aceste stare: anxietate sau disperare, sigur nu te va mai suna.

5. Ti-a pierdut numarul sau a uitat sa sune

Da, uneori, acest lucru se intampla cu adevarat. Barbatii pierd numarul de telefon si nu mai pot suna. Din pacate, atunci cand o fac, femeile isi umplu capul cu tot felul de povesti sinistre care nu le fac decat sa se simte si mai rau.

Acum, ce au toate aceste situatii in comun? Pentru inceput, niciunul dintre aceste motive nu au nimic de-a face cu tine ca o femeie. E alegerea ta sa dai acestor situatii, cu barbatii sensul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>