Cine a zis că doar dacă intri într-o relație vei fi fericită?

Unele persoane sunt de părere că, mai presus de orice, trebuie să-ți găsești jumătatea. Dacă devenim obsedați de această idee, ajungem să ne percepem drept incompleți. Chiar dacă ești singură, trebuie să simți că ești un om complet și sănătos.

Pe parcurs va apărea și persoana potrivită, care te merită, te iubește așa cum ești și te face fericită. Nu trebuie privită neapărat drept „cealaltă jumătate”. Oricare două persoane ale căror caractere, pasiuni, calități și defecte se completează reciproc pot forma un cuplu fericit.

Până atunci, nu uita că ești un om întreg. Cu personalitate, respect de sine, sentimente și frumusețe. Zâmbește când te uiți în oglindă și amintește-ți că fericirea ta este cea ma importantă, indiferent dacă o regăsești în cadrul unei relații sau în singurătate.

Învață să te iubești pe tine însuți, să îți cultivi stima de sine. Nu te gândi nicio clipă că este obligatoriu să te afli într-o relație pentru a fi fericită. Uneori ne dăm seama că relația noastră cu partenerul este una toxică și dăunătoare și că a fi singuri este cea mai bună opțiune. Ideal ar fi să te bucuri de independența și individualitatea ta, fără să te închizi în fața posibilității unei relații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata