Cine este femeia care a lovit cu masina un politist pe motocicleta

Femeia care a lovit intentionat cu masina un politist aflat pe motocicleta pe calea Eroilor din Buzau a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. 

Tanara se numeste Anda Vlădescu are 32 de ani si este de profesie psiholog, lucrează la RA-APPS București. In trecut, ea a lucrat la
spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescență, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss.

Apropiatii tinerei au marturisit ca in ultima perioada era schimbata, mai anxioasa, insa nu a spus niciodata ca ar avea probleme. Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuiește la bunica ei, din Berca.

Motocicleta a ars complet in urma incidentului, dupa ce a ricosat intr-un alt autoturism, iar politistul a ajuns la spital. Din primele cercetari a reieşit că poliţistul, aflat în serviciu, efectuase anterior semnal de oprire către şoferiţă, semnal pe care aceasta nu l-a respectat. Mai mult, şoferiţa l-a acroşat cu autoturismul şi, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei, continuându-şi deplasarea pe direcţia Buzău-Ploieşti, fiind oprită după câţiva kilometri de alte echipaje plecate în urmărirea sa.

Poliţistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata