COLONEL (R) SRI, DANIEL DRAGOMIR, AFIRMA CA I-A INAINTAT LUI ADRIAN TUTUIANU O LISTA CU ,,ACOPERITI” DIN PRESA

Colonel (r) SRI, Daniel Dragomir, a afirmat ca in mandatul scurt de presedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SRI, al lui Adrian Tutuianu, presedinte si senator PSD Dambovita, i-a inaintat o lista cu ,,acoperiti” din presa.

     Ofiterul s-a referit si la ,,culoarele media”care exista si in prezent, in sensul sprijinirii intereselor unor sevicii de informatii, care incearca sa promoveze in functii la cel mai inalt nivel oamenii politici.

In acelasi timp a mentionat ca fostul adjunct al SRI, Florian Coldea si George Maior, fostul sef al SRI, actualul ambasador al Romaniei in SUA, sunt in continuare implicati in ,,jocuri” politice pentru interesele unor lideri de partide politice, pana la Presedentie.

Referirile lui Daniel Dragomir, sunt in legatura cu asa numitul ,,grup” de la Cluj, din care fac parte si acestia, precum si Dancu, Emil Boc si altii, afirmand si ca are dovezi in acest sens, la intrebarile unor publicisti precum Florian Bichir, Alex.Racoviceanu, Horia Alexandrescu si Andrei Badin.

                                                                               S.D.F.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata