CONCURSUL NATIONAL DE TITULARIZRE IN JUDETUL DAMBOVITA, PENTRU CADRE DIIDACTICE DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

Sesiunea din anul 2020 pentru concursul national de titularizare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar dambovitean , respectiv preprimar, primar, gimnazial, liceal, post-liceal tehnic si de maistri, a avut o rata de promovare de 61,09% (inante de contestatii), dupa informatiile prof. Sorin Ion, inspector scolar general, aparute si pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii.

     Rata este mai mare ca in anii 2017-2018, iar 4 candidati au obtinut media 10, iar 347 note intre 7 si 9,99, din 568 de candidati din totalul de 720 inscrisi la proba scrisa de evaluare.

Rezultatele finale dupa contestatii se vor afisa la Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si pe site-ul precizat anterior, pe data de 11 august.

Cadrele didactice cu rezultate reusite care au obtinut la proba scrisa minimum nota 7 se pot angaja ca titulare pentru o perioada nedeterminata in ordinea mediilor.

Aceea cu nota de minimum 5, pot participa la repartizarea pe posturi de suplinire, respectiv determinata, prin sedinta publica sau on-line, in perioada 12-14 august, in ordinea mediilor.

      Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata