Conducerea lui Dinamo a luat o decizie de ultima ora! Negoita a rezolvat totul in ultimul moment!

Un jucator de la Dinamo a vorbit despre situatia sa contractuala.

Dupa multe runde de negocieri cu investitorii spanioli, clubul din Stefan cel Mare nu a fost vandut insa alb-rosii au reusit sa se ocupe de situatia contractuala a celor mai multi dintre titulari carora le expira contractul pe 30 iunie.

Nu mai putin de 10 jucatori erau in situatia de a li se termina contractul pe 30 iunie, astfel ca antrenorul Adrian Mihalcea a vorbit cu fiecare in parte si i-a convins sa ramana cel putin pana la finalul sezonului. Unul dintre ei este si Mattia Montini care a declarat ca s-a inteles cu Dinamo sa joace pana la finalul campionatului.

„Da, eu m-am pus de acord cu Dinamo pentru ca intelegerea sa fie valabila pana la finalul ultimei partide a campionatului. Dupa, daca voi mai fi dorit in continuare si mi se va face o oferta, atunci vom vorbi, e alta discutie. Pana atunci, ne antrenam la Saftica, fara a avea contracte. Ne bucuram si de minge, o avem la picioare. Pastram distana unul de celalat si ne antrenam foarte bine. O sa vedem ce facem cand trecem la nivelul urmator”, a declarat Montini pentru Gazeta Sporturilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata