CONDUCEREA ORGANIZATIEI PNL DAMBOVITA SPRIJINA AUTORITATILE DIN ORASUL TITU, IN CONFLICTUL PRIVIND ,,GROAPA DE GUNOI”, CU C.J.D.

     In recenta conferinta a PNL Dambovita, presedintele Organizatiei Judetene, Virgil Guran, vicepresedinte la nivel national, parlamentar, a mentionat sprijinul conducerii partidului pentru autoritati, primarul Traian Niculae ca si consilierii locali PNL, in conflictul cu conducerea Consiliului Judetean Dambovita privind extinderea ,,Gropii de Gunoi”a orasului Titu.

S-a  propus intr-o sedinta de indata, din luna octombrie 2 019, aprobarea unui proiect de extindere a gropii pe 15 ha, fara consultarea anterioara a autoritatilor, sedinta boicotata de primarul si consilierii locali liberali, din cauza unui pericol real de imbolnavire a populatiei, deseurile de gunoi atragand dupa sine sobolani si un miros pestilential.

Presedintele PNL Dambovita preciza jurnalistilor : ,,Intr-o tara normala, si eu cred ca traim intr-o tara normala, nu te duci, nu vin la dumneavoastra acasa si va spun ca va fac in curte groapa de gunoi, va pun tuturor celor din zona gunoiul in batatura. Trebuie ca mai intai reprezentantii Consiliului Judetean Dambovita sa discute cu autoritatile dela Titu, cu oamenii de acolo (…) Dupa parerea mea, a fost gresit amenajata de la inceput. Sunt niste norme care trebuie respectate,  pentru ca vine mirosul, vin sobolanii, vin boli pentru cetateni (…) Plus eu cred ca, nu peste multa vreme se va  extinde DN de la Baldana la Titu pe doua benzi de circulatie.”

In prezent acest  conflict intre C.J.D. si autoritatile din orasul Titu a ajuns pentru solutionare in Justitie.

                                                                                             Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata