CONDUCEREA PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE SARE CALUL? SAU…STATUIA?

S-a văzut, că lucrarea care ne-a costat o sumă extrem de mare, plătită de cetățenii orașului, doar o mică parte a ajuns la “specialiștii” care au făcut restaurarea. Doar așa s-ar expica foarte proastă calitate a restaurării.

În urma publicării articolului “DEGRADARE DUPĂ RENOVARE”, autoritățile au readus din nou “specialiști” pentru renavoarea statuii.

Primăria și-a depășit așteptările și în loc să se apuce de o renovare cu adevărat adecvată a statuii, au prins plăcile, care acoperă statuia, cu niște cleme făcute din 2 bări de metal.

Conducerea locală, a luat în derâs mesajul cetățenilor adresat catre autorități de a renova statuia lui Mihai Viteazul, deoarece numeroși copii zilnic se joacă acolo.  Pentru a preveni un accident nedorit, părinții au cerut renovarea statuii postând mesaje pe rețelele de socializare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,342 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>