CONFERINTA DE PRESA LA PNL DAMBOVITA CU PROBLEMATICA NATIONALA SI LOCALA

     Conferinta de presa de la Organizatia PNL Dambovita, din 30 noiembrie 2017, organizata la sediul acesteia, a fost condusa de presedintele Marius Florin Caraveteanu, primarul orasului Racari, si deputatul Cezar Florin Preda, membru in Comisia Parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii ( SRI ).

 

     Deputatul PNL a intrat direct in subiecte actuale pe plan national, cu implicatii internationale, in primul rand cu partenerul strategic al Romaniei, prima putere a lumii, SUA, dupa Comunicatul Departamentului de Stat, care a solicitat democratic Parlamentului nostru de a nu vota modificarea Legilor Justitiei.

De asemenea, s-a referit si la ,, reactia celor doi domni ( n.n. , presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care au intocmit o Declaratie pe persoana fizica ), deoarece daca trebuia sa dam un raspuns ca Stat suveran, era normal sa fii fost de la Ministerul de Externe. PNL s-a delimitat,clar cerand damisia lui Liviu Dragnea si prin pozitia presedintelui PNL, Ludovic Orban. “

Deputatul Cezar Florin Preda, a mai facut o remarca foarte interesanta, anume ca Departamentul de Stat SUA, a depus o munca laborioasa pentru securitatea SUA si a Romaniei, iar noi nu trebuie sa creem noi probleme, pe care le are in prezent in Ungaria, Ucraina, Polonia, Turcia.

Marius Caraveteanu, presedintele PNL Dambovita, a mentionat ca niciodata consilierii liberali nu se vor opune votului pentru probleme si proiecte municipale si judetene, pentru cetatenii din Dambovita, daca acestea vor fi corecte, legale si transparente si vor contribui la dezvoltarea economic-sociala, urbanistica, in Sanatate, Invatamant, Cultura, Sport etc.

S-a mai referit la scutirile din taxele si impozitele din orasul Racari, unde este primar, pentru locuitorii ce platesc pana la 25 decembrie 2017. De asemenea si in anul 2018, pentru cetatenii orasului, care depun eforturi sa le achite pana la finalul lunii martie. ( A consemnat, Petre Dragutoiu ).

 

 

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>