Conferință de presă la PNL Targoviste cu presedintele Aurelian Cotinescu si consilierul Municipal Bercu Adrian

Pe data de 07.02.2019, ora 12:00, la sediul organizatiei  PNL Târgoviște a avut loc conferința de presă susținută de președintele organizației Aurelian Cotinescu și secretarul general al organizatiei, consilierul municipal Adrian Bercu.

La această conferință de presă, Președintele Organizației PNL Târgoviște Aurelian Cotinescu, a adus în discuție mai multe proiecte, pe care Primăria Târgoviștei ar fi trebuit să le finalizeze la anumite date ale anului 2018, cum ar fi: finalizarea lucrărilor la centura Târgoviștei cu termen pe 1 decembrie 2018; transport public modern ecologic; renovarea Cinematografului Independeța;  începerea lucrărilor la stadion; centrul comercial MALL; etc.

“Am ascultat ultima conferință la Primăria Târgiviște, acolo unde am fost anunțați cu mare fast cred că a 30-a oară în ultimii 2 ani de zile, că încep lucrările la mall, la mall-ul de la U.M. gară. Ni se spunea acolo că vor începe aceste lucrarări, deși știm cu toții că este o investiție privată, nu este o investiție a primăriei și ni se explica cu lux de amănunte cum va fi îngropat un cablu de curent, cum se vor face din nou săpături, se va betona, ulterior se vor asfalta 100 mp” declară Președintele PNL Târgoviște, Aurealian Cotinescu.

Tot  Aurelian Cotinescu declară: “…Ce au făcut în 2018? Parcare-iluminat parcare, parcare-trotuar aferente parcări, o parcare mai mică cu iluminant aferent, o altă parcare și 1,7 km asfaltări pe câteva străduțe; renovări și construcții la câteva școli și grădinițe; depuneri ale unor proiecte…Am trecut și la partea financiară să urmărim pe lângă bugetul primăriei care depășește patruzeci de milioane pe lună, credite luate pentru aceste mari investișâții: 18 milioane pentru parcări și străzi; 65 milioane de lei pentru centura orașului din care 16 milioane de lei au fost deja cheltuiți…nu avem infrastructură, nu avem transport public, nu au investit în turism…, nu au investit în cultură, nu au investit în mediul universitar școlar…Nu poți să dezvolți un oraș făcând doar parcări.”

La rândul său, consilierul municipal Adrian Bercu a vorbit despre mutarea autogării ATYC, de pe strada Tudor Vladimirescu, pe centura Târgoviștei.

“…Mai am de ridicat o problemă legat de activitatea în Consiliul Local Târgoviște și la Primărie. În ultima ședință de Consiliu Local, ne-a fost solicitat un acord cu mutarea autogării Atyc de la actuala autogară din zona Tudor Vladimirescu pe centura Târgoviște. Am încercat o dezbatere în Consiliul Local când s-a discutat acest punct, în primul rând condițiile de transport, apoi chestii punctuale de lejeritatea traficului de deplasare, apoi locuri de parcare noi. Am solicitat odată cu mutarea autogării ATYC din acea zonă transformarea într-o parcare…, este o zonă foarte aglomerată, sufocată de trafic” declară consilierul m unicipal Adrian Bercu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata