Conferință de presă PNL Dâmbovița – Problema transportului public revine!

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu şi Gabriel Grozavu au sustinut ieri, 10 ianuarie, prima conferinţă de presă din anul 2019.

Conferinta de presa a fost deschisa de Presedintele PNL Targoviste, Aurelian Cotinescu, care a adus din nou în discutie subiectul AITT. Acesta şi-a arătat nemulţumirea cu privire la conducerea Primăriei Târgovişte, de la care nu a primit răspunsuri la solicitările legate de transportul public şi nici lămuriri în ceea ce priveşte situaţia în care se găseşte la momentul acesta contractul dintre Primarie şi AITT.

Reiau un subiect mai vechi, cel legat de transportul public, şi fac acest lucru datorită faptului că nu am primit încă din partea Primăriei Târgovişte un răspuns la solicitările ridicate de noi. În luna noiembrie 2018 am depus, prin consilierii noştri, un Memoriu în 10 puncte, prin care solicitam lămuriri în privinţa situaţiei din transportul public şi lămuriri privind situaţia contractului cu AITT. Au trecut 45 de zile şi nu am primit niciun răspuns. În acest moment ceasul ticăie, timpul trece, şi vom fi solicitaţi din nou să votăm pentru încheierea cât mai grabnică a unui Acord cu AITT. Noi suntem pentru dezvoltarea oraşului nostru, ne dorim acest lucru, participăm activ la toate proiectele majore propuse pentru dezvoltarea şi modernizarea oraşului, dar am spus încă de la început că ne interesează foarte mult felul cum sunt cheltuiţi banii publici, metodele prin care sunt cheltuiţi aceşti bani. (…) Nu am ridicat acele solicitări din dorinţa de a veni aşa cu o preocupare falsă din partea noastră. Nu. Acele puncte pe care le-am ridicat aduc lumină în situaţia din transportul public, ne ajută pe noi să avem o poziţie corectă, consilierii noştri să voteze în cunoştinţă de cauză, iar cetăţeanul să ştie exact cum s-au cheltuit banii plătiţi prin taxe şi impozite. În urma acestui Acord urmează să se facă o serie de evaluări privind autobuzele, imobilele şi terenurile.Vom urmări cu mare atenţie felul cum se vor face acele evaluări, felul cum se va propune schimbul respectiv şi dacă nu vom avea răspunsurile corecte şi vom simţi cea mai mică problemă în ceea ce ni se va propune… nu vom vota. Aşteptăm cu mare interes răspunsurile..”, a precizat preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata