Conferinta de presa PNL Targoviste – Redenumirea cartierelor Târgoviştei cu numele domnitorilor ţării Româneşti

Conferinţa de presă, de astazi, la PNL Târgovişte a fost susţinută de preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu şi de profesorul Honorius Moţoc, consilier local în CLM Târgovişte.

Președintele Partidului Național Liberal Târgoviște, Aurelian Cotinescu, a declarat astăzi, în conferință de presă, că liberalii târgovișteni au pregătit un proiect de modificare a denumirii actuale a zonelor urbane ale orașului Târgoviște, fără schimbarea actelor de identitate ale cetățenilor.

“Domnul profesor Honorius Moţoc,a avut o idee pe care dânsul ne-a împărtăşit-o cu ceva timp în urmă, ce pleacă de la faptul că trecutul istoric al acestui oraş nu este foate bine reprezentat la nivelul cartierelor. Aşa cum bine ştiţi avem, în momentul de faţă, o organizere pe microraioane, microraionul fiind după model sovietic. Nu avem de fapt o reprezentare istorică, nu avem o forţă pe care s-o dăm acestor cartiere prin prisma istoriei pe care o avem”, a precizat de la început preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Propunerile sunt urmatoarele: pentru micro III, Matei Basarab; micro IV, Radu cel Mare; micro V, Constantin Brancoveanu; micro VI, Tudor Vladimirescu; zona ,,Curtii Domnesti” si Centrul Vechi(Istoric), Mircea cel Batran; zona de locuinte la blocuri din centrul municipiului Targoviste, Cartierul Mitropoliei; microraioanele VIII si IX, Mihai Viteazul; microraionul XI, Vlad Tepes si microraionul XII, Petru Cercel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>