NOUL STADION TÂRGOVIȘTEAN LA NIVEL EUROPEAN? CEL VECHI, DA’ CÂRPIT!

Astăzi, 13.06.2019, începând cu ora 11:oo a avut loc o conferința de presă susținută de președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, care ne vorbește despre un “…proiect liberal care a avut ca finalitate o reușită și un simbol al orașului nostru”.

Pornim astăzi o campanie similară de strângere de semnături prin care spunem –  Târgoviștea are nevoie de un stadion nou, Chindia are nevoie de un stadion nou și asta pentru că echipa noastră de fotbal a reușit o performanță minunată cu resurse financiare limitate”.

„Dacă echipele de volei și de baschet își desfășoară meciurile într-o sală polivalentă de mult depășită, echipa de fotbal a ajuns în situația de a-și desfășura meciurile pentru perioada următoare, se prea poate de un an de zile, în deplasare ceea ce bineînțeles v-a fi un impediment pentru valorificarea rezultatelor de către echipa noastră” – ne declară președintele Partidului Național Liber din Târgoviște Aurelian Cotinescu.

În 3 ani de zile, Primăria Târgoviștei a tot dat un target pentru promovarea echipei de fotbal F.C. Chindia. Au investit bani din bugetul local în echipă. După spusele Președintelui PNL Aurelian Cotinescu “în 3 ani, nu s-au gândit și nu au făcut nimic pentru a avea cu adevărat o bază sportivă atunci când echipa ajunge în divizia A”.

„În acest moment s-a ajuns la situația de a se lua din bugetul local 1,6 milioane de euro și de a se investi în terenul de fotbal Eugen Popescu”.

„Ce obținem în urma acestei investiții? Nu avem locuri de parcare suficiente, nu vom avea o bază de antrenament adecvată, nu vom avea o suprafață de joc și o nocturnă modernă cu adevărat și nu vom avea suficiente locuri pentru spectatori”.

„Ce vom face în momentul în care vom juca cu alte echipe mari cum ar fi Steaua București sau Dinamo sau alte echipe îndrăgite?” 

„Unde vor intra 10-12.000 de suporteri? Cu siguranță vor rămâne pe dinafară așa cum au rămas și votanții noștri în diaspora pe 26 mai”.

VOM REVENI CU MAI MULTE DETALII IMPORTANTE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata