CONFERINȚĂ DE PRESĂ SUSȚINUTĂ DE PREȘEDINTELE PNL TÂRGOVIȘTE, AURELIAN COTINESCU

Astăzi, începând cu ora 12:00, a avut loc o conferință de presă, susținută de către președintele organizației PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu împreună cu vicepreședintele PNL Târgoviște, Marian Stanciu și vicepreședintele PNL Târgoviște, Gheorghe Culcer.

la conferința de presă, s-au abordat 3 subiecte: vizita domnului președinte al României, Klaus Iohannis; investirea noului guvern Orban, și subiecte de interes local.

„Vizita președintelui Klaus Iohannis la Târgoviște poate fi caracterizată ca o prezență puternică într-un cadru general de normalitate. S-au creat câteva premiere pe scena politică târgovișteană, este pentru prima oară când un președinte în funcție vine în vizită la Târgoviște pentru un miting electoral organizat de Partidul Național Liberal. Este pentru prima oară când președintele participă la Târgoviște într-o  întâlnire care nu este un miting electoral regional. Așa cum bine știți, președintele Klaus Iohannis a ales să meargă în marile orașe ale țării în întâlniri regionale” – a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

„A trecut cu bine primul examen, moțiunea de cenzură, atunci când foarte puțini îi dădeau credit, iar președintele Ludovic Orban, ulterior, a reușit performanța de a-și trece guvernul prin parlament atunci când și mai mulți spuneau că nu are nici o șansă. Asta înseamnă viziune, determinare, forță și asta înseamnă arta de a negocia cu cel puțin șapte grupuri parlamentare diferite. Acest guvern are potențialul de a aduce schimbări majore în România, are potențialul de a aduce schimbări în administrația publică, de a o depolitiza, de a o descentraliza, are potențialul de a aduce măsuri economice mult așteptate, iar dacă promisiunile vor fi respectate, cu siguranță guvernul se va bucura de o susținere populară din ce în ce mai mare…

Nu vor fi tăiate pensii și salarii și o tot repetăm, pentru că PSD-ul încearcă să insiste pe acest subiect” – a mai declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

La subiectul legat de interesul local, președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a ținut să vorbească puțin despre mediu și ne-a comunicat că garda de mediu a fost la Combinatul de Oțeluri Speciale unde a luat atitudine referitor la poluarea aerului.

„…o amendă nu ține loc de sănătatea populației. Nu înțelegem de ce primăria Târgoviștei nu a luat nici un fel de atitudine, nu a spus nimic de această problemă deși teoretic reprezintă cetățenii acestui oraș. Ca oameni, ca locuitori ai acestui oraș, avem dreptul să știm ce aer respirăm și dacă suntem în pericol. Este o chestie vitală care trebuie înțeleasă. Și de aceea cerem primăriei Târgoviște, cerem gărzii de mediu, să anunțe de cel puțin odată sau de două ori pe săptămână, să dea un raport în privința calității aerului pe care îl respirăm. Și dacă tot primăria dă bani pe atâtea prostii, poate să dea bani și pe două stații de măsurarea aerului pe care să le pună în zonele cele mai populate ale orașului, să primim o informare corectă săptămânal, este dreptul nostru și plătim pentru acest drept” – ne spune președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

Vicepreședintele PNL Târgoviște, Gheorghe Culcer, a precizat că a lucrat la combinatul de oțeluri speciale și că există o secție de desprăfuire care nu prea lucrează deoarece întârzie procesul de fabricație.

Marian Stanciu, vicepreședinte PNL, la întrebarea unui jurnalist referitor la secția de desprăfuire, unde a precizat că avem utilaje din străinătate și avem și utilaje românești, a spus că secțiunea respectivă a fost oprită și dacă le-a controlat cineva  :”Nu- i interesează! Pentru ei este mult mai important profitul și efectiv nu le-a păsat de noi, pentru că permanent au avut sprijinul guvernelor corupte. Știm cu toții aceste lucruri și nu le mai putem tolera!”

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata