CONFERINTA EXTRAORDINARA DE ALEGERI A PSD DAMBOVITA, DESFASURATA PE 19 IANUARIE 2 020, A INCEARCAT SA ,,PETICEASCA SACUL”

La Conferinta Extraordinara de Alegeri a PSD Dambovita, desfasurata ieri, 19 ianuarie 2 020, in prezenta presedintelui interimar PSD, Marcel Ciolacu, inclusiv al Camerei Deputatilor, cei 207 delegati prezenti la votul secret, din 209 desemnati, presedinte a fost ales deputatul Corneliu Stefan; presedinte executiv, senatorul Stefan Titus Corlateanu, iar secretar general, reales primarul actual al municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.

     Mari perdanti au fost la functia de presedinte, europarlamentara Rovana Plumb, damboviteanca prin origine, si Alexandru Oprea, presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, la cea de presedinte executiv.

Au fost alesi de asemenea cei 17 vicepresedinti, dintre parlamentari, primari, viceprimari, consilieri judeteni si consilieri locali.

Atmosfera de tensiune si presiune politica din cadrul Conferintei Extraordinare de Alegeri a PSD Dambovita, a continuat si in afara sedintei desfasurate la sediul partidului din municipiul Targoviste, dupa modelul proverbului vechi romanesc, ,,cum e sacul e si peticul”, dar pe retele de socializare, un exemplu concludent fiind ,,atacul”deputatului si revolutionarului Catalin Radulescu, zis ,,mitraliera”la senatorul Stefan Titus Corlateanu. Printre unele ,,acuzatii”de ipocrizie, demagogie si dorinta de putere, acesta i-a reprosat ca din cauza lui PSD a pierdut alegerile, neglijand infiintarea unor centre de vot in diaspora si chiar a Presedentiei Romaniei.

                                                                                            Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata