ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Copil de doi ani şi jumătate, accidentat grav pe uliţa din faţa casei
Copil de doi ani şi jumătate, accidentat grav pe uliţa din faţa casei

Copil de doi ani şi jumătate, accidentat grav pe uliţa din faţa casei

Un copil de doi ani şi jumătate, din comuna dâmboviţeană Niculeşti, se află în stare gravă, după ce a fost lovit de o maşină. Micuţul se află în comă şi a fost trimis la un spital din Capitală.

Totul s-a întâmplat aseară. Rudele micuţului spun că Andrei se juca pe strada din faţa casei, însă, într-un moment de neatenţie, copilul a ajuns în faţa maşinii.   Rudele copilului cred că circula cu viteză, în condiţiile în care strada era aglomerată, plină de maşini parcate pe marginea drumului.    I

niţial, victima a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dar a fost transferat la un spital din capitală, unde urmează să fie operat la cap.    Familia a mai pierdut un copil de un an şi jumătate, care a avut probleme de sănătate încă de la naştere. Acum riscă să-l piardă şi pe cel de-al doilea, tot la o vârstă fragedă.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale minorului.     Pe numele şoferului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: adev.ro/ougbzg

Spune-ti parerea:

About Ko$MO