Corina Bud, imagine controversată pe net.

Corina nu a mai ținut cont de nimic și s-a fotografiat în cel mai indecent mod posibil. Nu doar că s-a lăsat pozată aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare, ea ales să se atingă în zonele intime.

Fotografia a devenit imediat motiv de disucție în rândul prietenilor virtuali care, pe de o parte o critică, iar pe de alta o complimentează. Pe lângă aceste comentarii, ea a mai primit și mesaje indecente de la admiratorii ei de pe Instagram. Nu este pentru prima dată când Corina face acest lucru, însă tura aceasta ea a șocat pe toată lumea. Dacă în videoclipul piesei «Fernando» ea își pusese o floare deasupra organului genital, acum Corina s-a acoperit chiar cu mâna ei.

Corina Bud și-a așezat o floare pe organul genital în videoclipul Fernando
Captură Youtube

Corina și-a încântat fanii de această dată cu o fotografie senzuală, care a creat multă controversă pe rețelele de socializare, și care a primit multe reacții negative. Cele mai nepotrivite mesaje din partea prietenilor virtuali nu au părut că au deranjat-o pe artistă, motiv pentru care ea nu le-a răspuns. „Bună și rea”, „Fată de preot, mândru de fetița lui?”, au fost doar două dintre mesajele pe care Corina le-a primit la imagine.

„Cuvântul F și muzică”, a scris Corina în dreptul fotografiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>