ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Cosmina Păsărin doarme singurică de doi ani. „Nu mă visez mireasă”
Cosmina Păsărin doarme singurică de doi ani. „Nu mă visez mireasă”

Cosmina Păsărin doarme singurică de doi ani. „Nu mă visez mireasă”

Prezentatoarea de evenimente Cosmina Păsărin (35 de ani) se simte bine și fără un partener de viață, așa că până îi taie calea vreun bărbat pe placul ei, senzuala brunetă profită din plin de viața de burlăciță.

Vedeta ne-a vorbit despre talia de viespe, dar și despre contractele pe care le va avea de Sărbători. “Nu am un iubit, nu mai am o relație de doi ani. În momentul acesta sunt singură și mă bucur mult de perioada asta. Nu îmi doresc să intru într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Nu mă visez în rochie de mireasă, nici când eram mică nu mă visam la altar. Părinții nu mă presează să mă mărit, să le fac un nepoțel, sunt foarte înțelegători. Mai ales că responsabilitatea pentru o viață este foarte mare, așa că nu poți face copii doar de dragul părinților, al prietenilor sau al societății”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Click!

Cosmina ne-a mai vorbit și despre talia ei de viespe. “Am 54 de kilograme, la 1.70 înălțime. Nu sunt vegetariană, pur și simplu este felul meu de a fi. Nu fac un efort anume, am perioade când merg la sală, depinde de activitatea pe care o am. Plus că am grijă la ce mănânc, dar nu la modul sever. De exemplu, nu mănânc carne trei – patru zile pe săptămână după care mănânc, și tot așa. Nu fac excese! Cinci ani nu am mâncat deloc carne de porc”, ne-a spus Cosmina.

cosmina pasarin

Cosmina Păsărin, la o prezentare de modă în scopuri caritabile
foto: Sever Gheorghe

 

Fosta concurentă de la ”Vara ispitelor” de la PRO Tv este bucuroasă că are agenda plină de Sărbători. “Lumea mă cheamă, prezint evenimente pentru corporatiști, dar și mondene, urc pe scenă și în calitate de model”.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu