COTIDIANUL ONLINE ,,REALITATEA DAMBOVITEANA” A INFORMAT PRIMUL CA SUNT OAMENI CU VIATA IN PERICOL DIN LIPSA IMUNOGLOBINEI

     Semnalul nostru foarte documentat, publicat in cotidianul online ,,Realitatea damboviteana”, ca lipsa medicamentului cu imunoglobina pune in pericol vieti, din pacate s-a adeverit, prin decesul, culmea, chiar a unei asistente medicale, petrecuta chiar astazi, 5 decembrie 2017.

     Noi informam si precizam in continuare ca, lipsa medicamentului expune sute de persoane la periclitarea propriei vieti, cu toate ca ministrul Sanatatii, Mihai Bodog a dat asigurari ca se vor achizitiona pentru luna noiembrie 2017, aproximativ  900 flacoane de vaccin de imunoglobina, dar au fost doar promisiuni desarte.

Evident, ca totdeauna se da vina pe ,,greaua mostenire”, in cazul acesta a ministrului tehnocrat in Guvernul Ciolos, respective Vlad Voiculescu, ceea ce nu pare departe de adevar.

Nici pana in present nu exista aceste flacoane, unele necesare si in judetul Dambovita, iar in acest ritm la cate adevarate crime din culpa putem ajunge ?!

                                                                                           Petre Dragutoiu    

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,127 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>