ULTIMA ORA:
Home / SPORT / CSM Târgoviște a învins Phoenix Galați cu 58-39 la ultima apariție în Polivalentă în 2016,
CSM Târgoviște a învins Phoenix Galați cu 58-39 la ultima apariție în Polivalentă în 2016,

CSM Târgoviște a învins Phoenix Galați cu 58-39 la ultima apariție în Polivalentă în 2016,

CSM Târgoviște a învins Phoenix Galați cu 58-39 la ultima apariție în Polivalentă în 2016, într-o atmosferă dezolantă, asemeni celei în care joacă voleibalistele de doi ani și jumătate. Nici 100 de oameni nu au fost în tribune, în seara de colind, într-un meci care ar fi trebuit transformat într-o veritabilă ocazie de sărbătoare. Evenimentul nu a fost promovat de cei de la club sub nicio formă, iar cei mai mulți dintre iubitorii de baschet din Târgoviște nici măcar nu au știut că pe 23 decembrie se joacă un meci de baschet în bătrâna și urâta Polivalentă. CSM Târgoviște a rămas și fără galerie, și fără veteranii de la tribuna oficială, și fără spiritul care o însuflețise în sezoanele precedente, când conducerea și staff-ul arătau respect pentru suporteri. CSM joacă în anonimat, în timp ce la Federație se află în discuție dezafilierea clubului târgoviștean, după ce aproape trei ani nu a existat nici măcar intenția ca dublul litigiu cu Dikeoulakos și Matic să fie rezolvat.

Phoenix face cadouri, Prisăcaru se pitește prin oraș

În aceeași zi în care fetele au avut meci la Târgoviște, băieții de la Phoenix au jucat acasă cu Baia Mare și s-au impus clar, 102-57. Managerul Florin Nini, în trecut antrenor la Târgoviște, a pregătit sute de cadouri pentru cei mici, iar inițiativa a cules aprecieri din partea fanilor baschetului gălățean. Prin comparație, la CSM Târgoviște, club finanțat în 2016 cu două milioane de euro din bani publici, nu s-a pus problema organizării vreunei acțiuni festive sau caritabile, fie ea o premiere a propriilor tineri. “Președintele Ciprian Prisăcaru a fost ocupat zilele astea să-i pupe pe mai-marii partidului de la putere, peste tot pe unde i-a prins. De unde cadouri pentru copii sau gesturi frumoase, de sărbători? Nu mai sunt bani”, s-a comentat prin Târgoviște. Realitatea e că DJST Dâmbovița a organizat o gală decentă, mult peste standardele anilor anteriori, cu un buget de 10.000 de lei, la fel a procedat și Cornel Cornea, realizând o premieră la CS Târgoviște – atenție, club condus de Prisăcaru, ani buni – CSM-ul rămânând într-o negură dubioasă. Nici în trecut nu au avut loc încheieri de an fastuoase, dar Ciprian Iugulescu și chiar Gabriel Boriga aveau grijă să strângă laolaltă sportivii de la toate secțiile în preajma sărbătorilor sau a vacanței.

P.S Zilele trecute a apărut un material laudativ despre antrenorul de la CSM Târgoviște, Cătălin Tănase, pe un site care oferă exclusiv știri din baschet. Vom reveni după Crăciun asupra subiectului care momentan ar provoca doar lehamite cititorilor noștri.

Spune-ti parerea:

About M S