ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Cum a reacționat Mădălin Ionescu când a aflat că soția lui e gravidă. El a știut primul

Cum a reacționat Mădălin Ionescu când a aflat că soția lui e gravidă. El a știut primul

madalin ionescu cristina siscanu

Cristina Șișcanu a anunțat, miercuri (2 noiembrie), că este însărcinată în patru luni. Ea și Mădălin Ionescu urmează să devină părinți pentru prima oară aproximativ în luna aprilie a anului viitor.

Totuși, nu Cristina a fost prima care a aflat că urmează să vină barza. Mădălin Ionescu și soția lui au povestit, la emisiunea Wowbiz, cum a decurs totul.

Cristina a mărturisit că face teste de sarcină periodic, cam o dată pe lună. Așa se face că după ce a făcut testul, soția lui Mădălin a și uitat să mai verifice rezultatul, pentru că s-a luat cu vorba cu o prietenă la telefon. La un moment dat, Mădălin a venit la ea, în culmea fericirii. „Se tăvălea pe jos”, a mărturisit Cristina, iar prezentatorul Tv a recunoscut totul, râzând.

„M-am gândit că i-a dublat salariul”, a mai explicat ea, nedumerită de ceea ce se întâmpla. Abia apoi a aflat Cristina că este gravidă.

Iar bebelușul pe care ea îl poartă în pântece a fost cadoul de ziua lui Mădălin. „De ziua mea sau chiar cu o zi după ziua mea s-a întâmplat”, a povestit prezentatorul de la Kanal D, dezvăluind exact momentul conceperii bebelușului.

Spune-ti parerea: