Cum sa arati bine in pozele de pe Facobook. 6 secrete demne de luat in seamna!

Cum sa arati bine in pozele de pe Facobook. 6 secrete demne de luat in seamna!

Din vacante, de la party-uri si chiar de la serviciu ori de la cina cu prietenii intr-un restaurant obisnuim mai nou sa punem fotografii pe Facebook. Evident ca cele la care vei fii mereu cel mai atenta vor fi cele de profil, in care apari singura. Acelea trebuie sa fie perfecte mai presus de orice.

Fotografia de profil nu trebuie sa fie tip buletin sau ca si cum ar fi coborata de pe panoul de „Cautati” de la sectia de politie din cartier. Este o poza care trebuie sa vorbeasca despre tine. Jodee Ball, fotograf profesionist din Ohio, a oferit pentru boredpanda.com cateva sfaturi cu privire la pozitiile pe care trebuie sa le adoptam atunci cand ne lasam fotografiati tocmai pentru a arata perfect in poze.

Atentie la postura
43518563.jpg
In primul rand,  adopta o postura lipsita de griji. Nu trebuie sa stai dreapta ca in poza pentru pasaport, ci relaxeaza-ti cat mai mult umerii.

Apleaca-te spre camera
43518562.jpg
Nu sta departe de camera. Apropie-te si inclina-te usor spre ea. Aceasta pozitie te va face sa pari mai relaxata si mai joviala.

Fii atenta la maini
43518561.jpg
In al treilea rand, si mainile trebuie sa aiba o pozitie cat mai fireasca. Intreaga fotografie trebuie sa para mai degraba un instantaneu decat o poza „aranjata”.

Coboara umerii
43518560.jpg
Umerii nu trebuie sa fie in linie dreapta. Adopta o postura in care unul dintre umeri este usor coborat fata de celalalt. In principiu, cel care se afla indreptat sau mai aproape de camera trebuie sa fie cel lasat in jos.

Indoaie un genunchi
43518559.jpg
Nu esti la raportul si la inspectia de dimineata, ci vrei doar o fotografie de profil cat mai expresiva. Atunci si pozitia picioarelor trebuie sa fie una fireasca si cat mai comoda. De aceea, e bine sa indoi usor unul dintre genunchi.

Inclina capul usor
43518558.jpg
Ultimul sfat pe care ti-l dau expertii este sa inclini usor capul spre camera, pentru ca unghiurile care se formeaza sa fie cat mai frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>