Cum salvezi citate de pe internet și le partajezi mai ușor

Este foarte ușor să păstrezi pagini de pe internet folosind browserul tău preferat, dar s-ar putea să nu știi cum salvezi citate de pe internet.

Indiferent dacă folosești Google Chrome sau Mozilla Firefox, o mare parte din flexibilitatea celor două browsere este dată de suportul extins pentru extensii. În Chrome WebStore, găsești atât de multe progrămele menite să-ți facă viața mai ușoară, încât singura limitare este dată de imaginația ta în a le căuta.

De această dată, voi detaliat o soluție la o problemă foarte specifică. În cazul în care petreci foarte mult timp online citind știri sau articole din care ți-ai dori să păstrezi anumite citate, există o aplicație în acest scop. Highly Higlighter este un serviciu online care funcționează atât ca extensie de Chrome, cât și ca aplicație de iPhone sau iPad. Astfel, tot ce salvezi poate fi sincronizat între desktop și mobil cu o intervenție minimă din partea ta. Salvarea citatelor într-o bază de date proprie împreună cu linkurile din care provin, nu este însă utilitatea unică a Highly Higlighter. În schimb, facilitează și partajarea acelor citate pe rețele tale de socializare preferate.

Pentru mai multe detalii despre Highly Highlighter, poți accesa site-ul web highly.co. Extensia omonimă poate fi descărcată din Chrome WebStore folosind acest link, iar versiunea de iPhone și iPad este disponibilă Apple Appstore.  După instalarea extensiei pe laptop, în partea de sus, lângă bara de adresă, ar trebui să vezi un semn de exclamare.

Pentru a profita de Highly Highliter, dacă vrei să știi cum salvezi citate de pe internet, primul pas este să selectezi un citat care te încântă cu click stânga apăsat. La final, apasă pe semnul exclamării pe tastatură (Shift + 1). Citatul se va înroși și se salvează instant în fluxul tău de citate. Opțional, îl poți partaja imediat după, apăsând pe vârful de săgeată care iese dintr-un U în bara de unelte de culoare neagră de la baza ferestrei de navigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>