Cum te ajută cafeaua să ai un păr frumos

Cafeaua, una dintre cele mai căutate licori matinale, are reale beneficii și asupra podoabei capilare. Iată cum poți beneficia de ele!

cafea, exces de cafea, cafeina, energie, boabe de cafea

Oricât de ciudat ar suna, dar să te speli pe cap cu cafea ar putea fi una dintre soluțiile salvatoare în cazul în care te confrunți cu fire de păr despicate sau cu un început de calviție.

Nici dacă ai observat apariția firelor albe de păr, uscarea lui sau pierderea strălucirii nu trebuie să eviți acest truc, care deseori s-a dovedit a fi mai eficient decât tratamentele din saloane.

Cafeaua la ibric, truc de frumusețe

Tot ce trebuie să faci este să prepari o cafea la ibric și să folosești puterea ei miraculoasă pentru a-ți înfrumuseța podoaba capilară.

Preparată la ibric, cafeaua este unul dintre cele mai bune remedii împotriva firelor albe de păr. După ce ai preparat  cafeaua, las-o să se răcească până ajunge la temperatura camerei, apoi poți să o folosești pentru a te spăla pe cap cu ea.

Poți folosi apoi un șampon simplu fără parabeni și eventual o mască ori un balsam. La final evită să folosești orice altă modalitate termică de a uscat părul, alege să îl înfășori într-un prosop și să îl lași până se usucă de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>