DAMBOVITA, INTR-O SITUATIE GRAVA!

GRAV : JUDETUL DAMBOVITA, LOCUL IV RECENT, IN ,,TOPUL”CELOR CU NOI INFECTARI CU COVID-19

     Judetul Dambovita are in vecinatate judetele Arges si Prahova, in care ,,din pacate”s-au constatat recent noi focare de infectare cu COVID-19, judetul nostru insusi situandu-se la inceputul lunii iulie 2020, pe locul IV intr-un astfel de ,,top”.

     Aflam de la Directia pentru Sanatate Publica Dambovita ca la acest loc nefericit si evident, nedorit, au ,,contribuit”Centrul de Servicii Sociale Gaesti (11 infectari) si Centrul pentru Persoane cu Handicap Tuicani-Moreni (4 infectari), dupa un numar de testari crescut.

     Directia pentru Sanatate Publica Dambovita informeaza pana in prezent : 1818 persoane in izolare la domiciliu, 14 in carantina institutionalizata, 625 au fost confirmate cu COVID-19, 283 au fost vindicate, 24 au decedat.

     Centrul Judetean de Comunicare si Informare Publica Dambovita atentioneaza populatia in aceasta ,,stare de alerta”respectarea igienei personale corespunzatoare normelor si distantarea fizica, respectarea termenului de 14 zile de izolare la domiciliu fara plecarea din acesta mai devreme.

     P.D.L

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata