DÂMBOVIŢA: ŞOFER DE 19 ANI, PRINS CU 182 DE KM/H ÎN LOCALITATE; A FUGIT DE POLIŢIE ŞI S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA ÎN ŞANŢ

Un şofer de 19 ani, prins conducând autoturismul, în localitate, cu 182 de km/h, pe DN 71 Târgovişte-Bucureşti, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a produs un accident în care a fost rănit un pasager din maşină, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

‘Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe drumul naţional 71, pe raza localităţii Conteşti, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depăşise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum. Conducătorul auto nu s-a conformat, poliţiştii procedând la urmărirea acestuia. Ulterior, şoferul, un tânăr de 19 ani, în timp ce se afla pe raza localităţii Heleşteu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi răsturnat într-un şanţ’, a precizat IPJ Dâmboviţa.

În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit.

‘Conducătorul auto urmează să fie sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere îi va fi reţinut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h. Totodată, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă’, a mai precizat IPJ Dâmboviţa.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata