DAN BARNA, PROBLEME?

Au apărut în spaţiul public, în mediul virtual, o serie de materiale care îl prezintă pe Dan Barna, ditamai candidatul la preşedinţia României, într o lumină nouă şi cel puţin compromiţătoare.

De exemplu într-un material denumit ‘’Adevarul despre Dan Barna’’, Rise Project a scos în lumină o serie de „contraste” din cariera lui Dan Barna.

Unul dintre ele ar fi acela că, ‘’deși acesta susține că vrea să-i întoarcă pe români în țară’’, el și-a construit parcursul profesional „pe seama unora nevoiți să plece”.

Jurnaliștii Romana Puiuleț și Ana Poenariu prezinta date și documente care arată cum proiecte sociale finanțate din fonduri europene gestionate de firma lui Dan Barna au avut același model autohton prin care banii europeni s-au scurs către alte firme.

  • „Antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro;
  • Prezidențiabilul vrea să-i întoarcă pe români în țară, dar și-a consolidat cariera pe seama unora nevoiți să plece;
  • Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru prietenii de școală;
  • Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE;
  • La bilanț, managementul care l-a consacrat pe Barna îi este profitabil sieși, în timp ce oameni aflați în cumpănă au beneficiat doar pe hârtie;”

 

În continuare în material sunt prezentate o serie întreagă de date şi fapte care ne ridică serioase semne de întrebare privind cinstea şi bunele intenţii ale lui Dan Barna faţă de cei pe care acesta pretinde că îi ajută.

Noi nu facem acuzaţii, dar credem că în urma faptelor prezentate, autorităţile competente ar trebui să facă cercetări, care sa-l prezinte ca nevinovat pe dl. Dan Barna, sau dimpotriva, sa-l trimita in fata instantei, daca este vinovat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata