DE CE NU LE ,,PICA” BINE UNOR AUTORITATI PSD, SPRIJINUL UNIVERSITATII ,,VALAHIA” TARGOVISTE ?!

     Universitatea ,,Valahia”Targoviste este una dintre institutiile de invatamant superior de prestigiu in spectrul national, cu rezultate remarcabile in domeniul cercetarii si inventicii, chaiar pe plan international, din partea cadrelor didactice si studentilor.

     Si facultatile umaniste, de drept si jurnalistica, se inscriu in activitatea didactica in paralel cu noutati ce nu pot aparea decat creativ, institutia beneficiind de un Campus universitar cu sali de studiu, laboratoare, campuri aplicative, biblioteca, sala de sport, camine studentesti etc. dintre cele mai moderne si la zi cu noile aplicatii ale stiintei si tehnicii, inclusiv on-line.

Pentru publicul larg cititor, universitatea s-a infiintat prin sprijinul fostului prim ministru Theodor Stolojan, liberal de prestigiu si marca, fiul municipiului Taargoviste, in mandatul sau.

De aceea, intalnirea de lucru recenta a presedintelui PNL Dambovita, Virgil Guran, consilier de stat al premierului Guvernului Liberal, Ludovic Orban, a presedintelui PNL Targoviste, Aarelian Cotinescu si Sorin Ion, inspector scolar general, cu rectorul institutiei de invatamant superior, Laura Gorghiu si alte cadre didactice din conducere petru sprijin in realizarea unor proiecte este un fapt important si semnificativ.

Pozitia primarului municipului Targoviste, Daniel Cristian Stan, de a cere demisia conducerii universitatii pentru implicare politica este un fapt de neexplicat si de neinteles, deoarece toate autoritatile trebuie sa acorde sprijin Universitatii ,,Valahia”, de traditie, prima institutie de invatamant superior din Tara Romaneasca (sec.XVII), Schola graeca et latina fiind la Targoviste.

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata