De ce să foloseşti baza de machiaj?

Baza de machiaj este unul dintre acele produse magice care combină are propietăţi de îngrijiri a tenului, dar şi cosmetice. Acum e simplu! Cu baza de machiaj ai şi protecţie şi un ten perfect dintr-o mişcare. Şi, mai ales, într-un singur produs.

Image result for De ce să foloseşti baza de machiaj?

Mineral Face Shield de la Repechage are la bază minerale care asigură atât îngrijirea pielii, cât şi o protecţie crescută  împotriva razelor UV, radicalilor liberi şi a poluării. Cum acţioneaza? Simplu! Ca un scut protector pentru ten.

Baza de machiaj sau primerul se aplică înainte de fondul de ten şi corector. Ea funcţionează ca o cremă hidratantă. Netezeşte tenul şi corectează micile imperfecţiuni.  Odată cu aplicarea acesteia, tenul tău este pregătit pentru machiaj. Unde mai pui ca ai bifat şi un look impecabil.

Crema Mineral Face Shield are o consistenţă foarte uşoară şi alunecă pe piele, creând instantaneu o finisare perfectă, în timp ce protejează împotriva împotriva factorilor de mediu.

Atuurile ei constau in ingredientele conţinute. Unul dintre cele mai importante este reprezentat de algele marine, o sursă bogată de antioxidanţi naturali. Cum funcţioneaza aceştia? Au rol antiinflamator şi protejează tenul împotriva stresului oxidativ.

Un alt ingredient benefic al primerului Repechage este Oxidul de Zinc – un mineral micronizat care formează o barieră la nivelul pielii, protejând-o împotriva poluării. Totodată, el calmează şi absoarbe excesul de ulei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>