DE CE SUSTINEA GICA PETRESCU SPECTACOLE LA TARGOVISTE CU RITMICITATE MARE ?!

Va informam noi, cu mare exactitate, deoarece avea o amanta foarte frumoasa in satul natal al Ilenei Sararoiu, Valea Voievozilor, despre care,,martori”vietuitori sunt gata sa jure ca a cunoscut-o de fata mare.

Imagini pentru GICA PETRESCU

     Si distanta intre Casa de Cultura Targoviste, unde cocerta cu un public foarte numeros si locatia in care innopta, era de doar 1 kilometru, singurul inconevient fiind cainii, deoarece tinea cu tot dinadinsul sa ajunga pedestru.

Si celebrul Puiu Calinescu a avut ,,aventuri” in Targoviste, unele destul de nefericite dupa cum a si marturisit, la Tribunal, pentru inscenari ,,contrafacute”, ,,ca cine se duce acolo poate sa mai stea la raceala ( … ) si inima sa lucreze cu viteza.”Evident se referea la fapte pe care le-a simtit pe ,,pielea lui”anterior anului 1992, cand dosarul a fost transferat la Bucuresti.

                                                                                        Petre Dragutoiu

                                                                           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>