ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / De la extravaganţe, la faliment! Gianluca Vacchi, regele reţeleor de socializare, mari probleme financiare
De la extravaganţe, la faliment! Gianluca Vacchi, regele reţeleor de socializare, mari probleme financiare

De la extravaganţe, la faliment! Gianluca Vacchi, regele reţeleor de socializare, mari probleme financiare

După ani la rând în care nu şi-a refuzat nicio plăcere, Gianluca Vacchiregele reţeleor de socializare are mari probleme financiare. O bancă italiană i-a pus sechestru pe mai multe proprietăţi şi pe un iaht.

Moştenitorul unei multinaţionale, Gianlucca Vacchi ar putea fi obligat, însă, să îşi schimbe stilul de viaţă. Banca i-a pus sechestru pe un iaht şi mai multe proprietăţi, în contul unei datorii neplătite de 10 milioane de euro.

„Mi-a plăcut întotdeauna să păstrez o parte de mister asupra vieţii mele, deşi am ales să arăt lumii o mică parte din lumea mea”, a declarat Gianluca Vacchi.

Gianluca Vacchi s-a despărţit de soţia lui, Giorgia Gabriele. Milioanarul nu a mai apărut de ceva vreme alături de ea, ba chiar şi-a făcut o nouă iubită, de care este fascinat şi petrece cât mai mult timp în compania ei.

Ariadna Gutierrez arată foarte bine, fiind de profesie manechin, aşa că nu este de mirare că l-a cucerit pe celebrul miliardar. Cei doi par foarte fericiţi şi îndrăgostiţi şi se pozează în diferite ipostaze, care exprimă starea lor de spirit actuală.

 

Spune-ti parerea:

About Ko$MO