Declarație de presă – Virgil GURAN, Președintele PNL Dâmbovița

 

Management defectuos, rea-intenție sau prostie?

În oricare dintre situații ne-am afla, batjocura la adresa dâmbovițenilor trebuie să înceteze!

Una dintre cauzele răspândirii masive a infecției cu COVID-19 în județul Dâmbovița este și timpul mare ce trece între momentul recoltării probei și momentul aflării rezultatului testării. Scurtarea până la dispariție a acestor timpi morți este posibilă prin efectuarea acestor teste acolo unde se recoltează, adică la noi la Târgoviște și nu la București sau prin te miri ce alt oraș din țară.

M-am implicat personal ca Spitalul Județean de Urgență Târgoviște să beneficieze de finanțare pentru achiziția unui asemenea aparat cu kiturile aferente.

În contul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au intrat 1,5 milioane lei, fonduri suficiente  pentru achiziția a cel puțin 3 aparate RT-PCR.

Noi nu ne dorim decât UNUL, iar conducerea spitalului demarează procedură după procedură cu rezultat ZERO!

În acest context, este firesc să ne punem întrebarea dacă suntem în fața unui management defectuos, în fața unei rele intenții sau în fața unei indolențe crase!!!

Somez public conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște să acorde maximă importanță achiziționării acestui aparat pentru care finanțarea există!

Iar ca să nu se înțeleagă greșit, achiziția să fie făcută cu respectarea legii, așa cum au reușit conducerile celorlalte spitale județene din țară!

Dacă ei au putut, înseamnă că la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște este management defectuos, rea-intenție sau prostie, situație ce nu mai poate fi tolerată.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște trebuie să înțeleagă că această achiziție este una de importanță capitală, iar tratarea cu superficialitate și inconștiență a acestei achiziții este una care poate intra în vizorul organelor statului responsabile cu atragerea răspunderii.

Virgil GURAN,

                                       Președintele PNL Dâmbovița

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata