Despre DOAMNE…și despre ȚAȚE

M-am gândit de multe ori cum vede lumea o femeie. Și nu vorbesc acum de femeia mamă – că și noi, bărbații, nemernici și păcătoși, avem câte o mamă. Și nici despre femeia adorată ca soție sau iubită nu vorbim acum, pentru că și ele, ca și femeia – fiica, sunt pentru noi sfinte, demne de toată dragostea și tot respectul din lume!

Dar cu toții cunoaștem sau am întâlnit și femei superficiale, care sau nu au avut încă norocul – pentru ele – să devină mamă sau zeiță pentru un bărbat, sau au ratat ocazie după ocazie, ajungând niște acrituri rele, otrăvite și nesatisfăcute. Rezultatul?

Un mod de gândire strâmb, urat și rău, ca de exemplu:

,, Așa cum știe toată lumea și în special noi, femeile, care ducem tot greul și toată suferință lumii este pe umerii noștri – chiar dacă eu n-am servici si nu sunt măritată, aviz amatorilor! – toți bărbații sunt porci. Și măgari!

Da, sunt o specie blestemată, niște corcituri de porci și măgari. Și cei mai mulți sunt porci la maniere și nu sunt măgari exact acolo unde ar trebui, că să fie și ei măcar așa de folos. Dar nu, ei, bărbații, nu fac nimic cum trebuie. Și sunt sigură că asta nu este o întâmplare, ei fac așa în mod special, că să ne streseze, să ne oftice și să ne distrugă nouă viețile! Și cei care sunt, totuși, mai de Doamne-ajută, sunt deja luați, dobitocii!

Cum apare vreunul mai ca lumea, îl și înhață câte-o nesătulă egoistă, care vrea să-l țină numai pentru ea. Parcă are monopol, nesimțita! Păi nu trebuie pedepsită o vacă dintr-asta? Merită să-i iei tăurașul, este datoria noastră de femei libere să le pedepsim, să le luăm din ce cred ele, în egoismul lor, că li se cuvine numai lor!

Dar și ei, bărbații, sunt de vină, că se sustrag, împreună cu soțiile sau iubitele lor, de la datoria lor de a aduce câte un pic de bucurie în viața fiecărei femei, așa cum ar fi corect să facă, porcii naibii!

Și ca să vedeți cât sunt de nemernici, unul mă întreabă: ,,da, de unde știți dumneavoastră, doamna, că toți bărbații suntem cum ne ziceți dumneavoastră, i-ați încercat pe toți? Că eu nu-mi aduc aminte. Poate am fost beat, și atunci se chiamă că ați profitat de mine. Asta ar fi abuz și viol și legile sunt aspre!”

Auzi, mitocanu’ dracului! Ce-mi spune el mie, cu gura aia a lui frumoasă și cum se uită la mine cu ochii ăia ai lui amândoi, nu zici că-i chiar drăguț?

– Auzi, bă băiatule, eu d-ăștia că ține am văzut mulți, care o ora te roagă și două se scuză! Vezi că trebuie să intri la probe… Stai, mă băiatule, unde fugi? Auzi, bă, naspetă e mă-ta!

Vedeți, ce v-am zis, toți bărbații sunt niște porci obsedați! Și niște boi, care nu ne merită…’’

Amuzant, nu? Păi…nu prea.

Pentru că și ,,doamna” aceasta, de exemplu, poate păcăli – sau convinge – vreun bărbat mai disperat, sau mai speriat și să se mărite.

Apoi face copii pe care-I crește și-i formează după chipul și asemănarea sa.

Rezultatul? De exemplu, licee din care nici un absolvent nu a luat BAC-ul, manele la maxim, s-audă cartierul, înjurături și cuvinte triviale la tot pasul și scuipat pe jos, printre hărții și alte gunoaie. Și ce dacă, nu contează. Că suntem șmecheri și-avem valoare! Muncă? Păi, munca-I pentru mașini, utilaje și fraieri!

Problema este că toți oamenii ăștia au drept de vot…

Și cu cine credeți că votează?

DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!

Marian STANCIU

P.S. Acest articol este un PAMFLET la adresa anumitor femei – si stim cu totii anumite exemple, unele chiar foarte sus-puse – care ,,s-au cătărat” pană sus prin orice mijloace si au influentat intr-un mod profund negativ viata socială si formarea unei intregi generatii de tineri superficiali, fara valoare socială si lipsiti de repere morale.

Fiind un pamflet, articolul NU reflectă adevarata admiratie si profundul nostru respect fată de marea majoritate a femeilor din tară si dragostea fată de femeile din familiile noastre.

M.S.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata