ULTIMA ORA:
Home / SANATATE / Detoxifică-ți rinichii cu aceste două sucuri preparate chiar de tine

Detoxifică-ți rinichii cu aceste două sucuri preparate chiar de tine

Buna funcționare a rinichilor este într-o strânsă legătură și cu lipsa toxinelor din aceste organe. Însă prin ce metode putem scăpa de substanțele nocive din organism?

Vă prezentăm două sucuri care, susțin specialiștii, detoxifică rinichii și care, fiecare în parte, se prepară dintr-un singur ingredient. Efectele sunt garantate, iar preparatele nu ajută doar la detoxifierea rinichilor, ci asigură o stare bună de sănătate în întreg organismul.

În cazul în care consumi fast food, ai mese neregulate sau mănânci alimente uscate, dacă ești fumător sau bei alcool, aceste metode de detoxifiere a organismului, aceste două băuturi vor duce la îmbunătățirea stării de sănătate, dar ajută și la îndepărtarea problemelor cu rinichii.

Suc de bame

Prima băutură pe care v-o propunem este sucul din bame, singurul ingredient din care se prepară băutura.

Ingrediente

2 bame proaspete

Apă

Mod de preparare

Taie codițele celor două bame, lasă-le într-un bol cu apă peste noapte. Dimineața vei obține o băutură excelentă pentru rinichii tăi. Sucul trebuie consumat dimineața, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. Bea acest suc timp de o săptămână și vei constata că ai rezultate foarte reoede.

Suc de pătrunjel

Ingrediente

O legătură de pătrunjel

4 pahare de apă

Mod de preparare

Spală bine legătura de pătrunjel și separă-l frunză cu frunză. Toacă mărunt și pune conținutul într-un vas în care ai pus patru pahare cu apă. Pune-l pe aragaz, la foc mediu și lasă-l așa până dă într-un clocot, după care dă focul mai mic. Strecoară lichidul și pune-l la frigider.

Bea un pahar dimineața, timp de câteva zile la rând. Vei vedea efectele imediat, pentru că rinichii tăi vor fi curățați de toxine, iar tu vei fi plină de energie.

Foto: 123rf.com

Spune-ti parerea: