DIRECTORUL PENITENCIARULUI DIN GAESTI, GHEORGHE ANGEL, ACUZAT PENTRU ABUZ IN SERVICIU

Comisia de Disciplina a Conducerii Penitenciarelor, va analiza acuzatia de abuz in serviciu a directorului Penitenciarului Gaesti, Gheorghe Angel.

     Acesta a incalcat statutul special al functionarilor din cadrul Ministerului Justitiei, conducand o sedinta in care s-a stabilit majorarea salariului pentru angajati de pana la 50%, in cazul unor misiuni si activitati cu caracter mai deosebit prin dificultate.

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor a facut o plangere impotriva sa pentru abateri disciplinare, depasirea sarcinilor de serviciu, imixtiunea ilegala in activitati ale functionarilor publici cu statut special, si producerea de pagube materiale in unitatea pe care o conduce.

Majorarea salariilor era numai de competenta directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor si Ministerului Justitiei.

                                                                                      M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>