DOI ȘEFI DIN POLIȚIA DÂMBOVIȚA COMISARII ȘEFI ANTOFIE & NICULAE L-AU SFIDAT PE MINISTRUL DE INTERNE MIHAI FIFOR

Caz de o gravitate extremă ieri, la Târgoviște, unde în timpul unei misiuni de grad zero, doi șefi din cadrul Poliției Dâmbovița, comisarul șef Antofie Adrian Claudiu – comandant al Poliției Municipiului Târgoviște și comisarul șef Niculae Constantin – șef Serviciu Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Dâmbovița au venit îmbrăcăți precum la club, în dispreț total față de uniforma de polițist, față de Ministrul de Interne Mihai Fifor și față de zecile de polițiști veniți în uniformă la misiunea de ieri.

Deși există un ordin extrem de clar al ministrului Mihai Fifor, ordin intrat în vigoare din data de 05.08.2019, prin care polițiștii – indiferent de grad, de eșalonul din care provin și de funcția pe care o ocupă, sunt obligați să poarte uniformă la serviciu, pe întreaga durată a orelor de program, cei doi polițiști cu funcții de conducere, comisar șef Antofie Adrian Claudiu și comisar șef Niculae Constantin au ignorat ordinul ministrului și au participat la o importantă misiune de parcă ar fi fost Kojak & bin Landen.

Ne întrebăm cum este posibil și cum este tolerat faptul ca, șeful Serviciului Investigații Criminale – comisarul șef Niculae Constantin să aibă un look de terorist, să-i fie permis faptul ca acesta să arate și să se poarte că un lider al-Qaeeda și pe deasupra să participe la misiuni de grad zero cu o înfățișare de ține SPP-ul în alertă maximă!

De asemeni ne punem întrebarea cum este posibil când Ministrul de Interne și Premierul vin la un eveniment extrem de important care atrage zeci de mii de persoane, tu șeful Poliției Municipiului Târgoviște să te prezinți în misiune în sacou mov în carouri, cu ochelari de soare și ras în cap, de parcă ai merge la Bamboo?!

Solicităm Ministerului Afacerilor Interne, I.G.P.R., precum și conducerii I.P.J. Dâmbovița un punct de vedere cu privire la aspectele pe care noi le-am sezizat, având în vedere că opinia publică dâmbovițeană este oripilată de comportamentul și atitudinea celor doi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata