Doi soți au fost loviți de o mașină în timp ce vindeau varză pe marginea drumului. Bărbatul a murit

Accident mortal pe un drum judeţean din Dâmboviţa. Un bărbat de 52 de ani a murit, iar soția lui a fost rănită după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin cu masina în duba celor doi.

Soții erau comerciați ambulanți, iar auto-utilitara lor, plină cu varză, era parcată pe marginea șoselei.

Cei doi soţi, ambii în vârstă de 52 de ani, veniseră să vândă varză în comuna Finta. S-au oprit la o poartă, iar bărbatul a coborât din dubiţă și a mers în spate, la soția aflata în benă.

Un şofer, de 59 de ani, care venea dinspre București, n-a mai putut menține direcția și a intrat cu mașina în autoutilitară.

Elena Nuțu, soția: „Vindeam varză aici, la o fată şi eu îi dădeam varză bărbatului meu şi bărbatul meu era jos, şi un domn cu Loganul a venit şi a intrat în noi”.

Un alt şofer aflat în trafic a evitat la limită autoturismul scăpat de sub control.

Localnică: „Nu stiu, a avut viteza, altfel îl evita! A intrat direct pe trotuar”.

Localnic: „Aici se produc mereu accidente. Să pună gâlme aici, ce o pune, numai să facă ceva, e o porţiune dreaptă în care fug ca bezmeticii”.

În stare gravă, şoferul autoutilitarei a primit îngrijiri medicale din partea echipajului de la ambulanţă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte. De asemenea, soţia sa a primit îngrijri, însă femeia a rămas la faţa locului.

La scurt timp după ce a ajuns la spital, bărbatul a murit. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata